top of page

סדנאות שניתן להזמין

 סדנאות שניתן להזמין ממני

%D7%98%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%92_edited.pn

דרך יצירה מנוקדת אני מבקשת להזמין את היוצרים לחוות את המרחב שמעבר למחשבות, לרגשות ולסיפורים שאנו נושאים איתנו באשר נלך - אל מרחב של שקט, פשטות ונועם.
תהליך היצירה הוא נגיש, פשוט וטבעי ואינו דורש כל מיומנות מדיטטיבית או אמנותית, אלא רק הסכמה לשחק ולהתמסר למה שזה מביא עימו.
כל הסדנאות מתאימות לימי הולדת, לימי צוות, ולאירוע משפחתי.

סדנת אמהות, בנות ויצירה מנוקדת

משך הסדנא: 3 שעות

הקשר שלנו עם בנותינו מורכב מחוטים רבים: אהבה, הערכה, דאגה, רוך, נוקשות, תקווה ותפילה - בסדנא זו אני מזמינה את האימהות ובנותיהן להתחבר אל החוט המצמיח ביותר בחבל המקשר וקושר בניהן ולבטא אותו על אבן או על קנבס. סדנא מרגשת ופותחת לב, מתאימה במיוחד לשנת בת המצווה. יכולה להתקיים בפורום אינטימי של אחת על אחת או בקבוצת חברות. 

סדנא אמא ובת.jpg
Contact
IMG_20210115_160214-02.jpg

"רציתי להודות לך על היותך מורה (ואישיות) כל כך מתודולוגית, סבלנית ויצירתית בהנחיית סדנת הנקודות, שכל כך נהניתי ממנה ויצאתי עם הבנה והרגשה שגם אני יכולה!

בקרוב נתראה עם שאר בנות המשפחה, שגם הן תרווחנה!

שוב תודה ולהתראות",

נירה קרזנר, תל אביב

bottom of page